Protestul extremistilor de la AUR

Un grup de extremiști a creat astăzi de dimineață haos la intrarea în Parlament.

Unii dintre ei se pretind a fi simpatizanți AUR și scandează lozinci, în cadrul unui protest despre care ei zic că ar fi organizat împotriva unui proiect despre care lor li s-a spus c-ar prevedea separarea copiilor de familie (adică exact contrariul față de cum stau lucrurile în realitate). Manipulați grosolan, la fel ca-n alte rânduri, de Simion și-ai lui, cu tehnici desprinse direct din manualul de propagandă după care e școlit Georgică, băiețașul de galerie, grupul acesta (care nu s-a dat în lături de la a crea diversiuni și de la a agresa persoane) abate atenția de la alte subiecte importante ale zilei.

În loc să discutăm azi, de exemplu, despre legile Educației, care sunt pe ordinea de zi pentru vot, se vorbește despre o minte înfierbântată care a-ncercat să introducă în Parlament câteva gloanțe și despre suporterii extremiști care s-au dedat la acte violente împotriva unor politicieni.

USR cere Jandarmeriei aflată în subordinea ministrului Bode să-și facă datoria și să nu lase grupuri extremiste să blocheze, de dragul unor breaking news, activitatea Parlamentului. Nu e prima dată când se-ntâmplă asta. Doar că haosul, se pare, le convine multora.

Mesajul nostru e simplu și clar: extremiștii trebuie opriți și ordinea trebuie restabilită imediat.

Nu avem nevoie de fumigene care să acopere cu zgomotul lor subiecte importante ale zilei (unele care ar fi meritat dezbateri serioase, pentru că de ele depinde, printre altele, cum vor fi educate generațiile viitoare).

Sursă imagine: hotnews.ro

Ti-a placut articolul? Distribuie-l!

Articole Asemanatoare

Related posts


Cautare subiecte postate

Contactati-ma pe platforma preferata!

Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru.